top of page
D84F8D65-233A-44B1-9573-5E6AAB34CAE3 2.jpg

Sloopwerkzaamheden

Slopen is een kunst maar ook het nieuwe delven van herbruikbare grondstoffen. Met een percentage van 98% herbruikbaarheid, dragen wij bij aan een gezondere generatie.

Sloopwerkzaamheden

Sloop

Aannemingsbedrijf Maarten van Rijn B.V. is een landelijk opererend bedrijf, maar vooral actief in en rond de randstad. Er wordt gewerkt  voor  gerenommeerde opdrachtgevers, vastgoedhandelaren,  overheidsinstanties en particulieren.

Hierbij voert zij voor haar opdrachtgevers projecten en werkzaamheden uit inzake sloop en demontage van gebouwen, industriële projecten, renovatie- en constructie sloop.

 

Duurzaam slopen

Bij Aannemingsbedrijf Maarten van Rijn B.V. wordt veel  aandacht en zorg besteed aan projecten om die milieubewust en duurzaam uit te voeren. Hierbij is een groot gedeelte van het materieel elektrisch uitgevoerd. Om vooruitstrevend te blijven wordt momenteel actief onderzocht welke voorzieningen en/of technieken er in de markt zijn om het materieel aan te drijven, hiervoor wordt onder andere gekeken naar technieken werkend op waterstof.

Ook de circulaire sloop speelt een grote rol bij het uitvoeren van haar werkzaamheden op de projecten, zowel op locatie alsmede tijdens werkzaamheden op de werf. Hierbij wordt een aanzienlijke hoeveelheid van de circulaire sloop secundair aangeboden, zie ook onze handelspagina.

Aannemingsbedrijf Maarten van Rijn B.V  bezit alle benodigde expertise om de werkzaamheden voor u als opdrachtgever zowel in de voorbereiding, uitvoering als afronding volledig op haar  te nemen en u als opdrachtgever geheel te ontzorgen.

Opdrachten worden onder leiding en verantwoording van eigen medewerkers van begin tot einde uitgevoerd. En daar waar nodig kunnen wij gebruik maken van specialisten op inhuurbasis, zodat u altijd slechts één partner en/of aanspreekpunt hebt om uw project te begeleiden. Uiteraard kunnen wij onze werkzaamheden ook onder leiding van andere aannemers uitvoeren.

bottom of page