Maarten van Rijn

Aannemingsbedrijf M. van Rijn B.V.

Verkoop van materialen

Vanuit onze hoofdactiviteiten hebben wij regelmatig de beschikking over partijen hout, metaal in vele vormen en maten en machines in allerlei variaties.

Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van meubels, het zetten van stalen constructie of de vervanging of uitbreiding van uw apparatuur.

Omdat deze partijen zeer regelmatig wisselen raden wij u aan om contact op te nemen met ons kantoor om af te stemmen hoe wij u van dienst kunnen zijn.

 

Verkoop van granulaat

Bij het slopen van gebouwen komen grote brokken puin en steen vrij. Deze worden op de project locatie of op een speciaal ingericht depot verwerkt tot granulaat. Dit verfijnde materiaal voldoet aan Intron normen en wordt geleverd met een geldig KOMO certificaat.

Dit granulaat is uitstekend geschikt voor verharding van terreinen en vormt een dergelijke onderlaag voor diverse bestrating of bebouwing.

Dit materiaal kunnen we leveren uit voorraad. Doordat het halffabricaat continu wordt aangemaakt kunnen we zeer grote hoeveelheden op afroep aan u leveren.